Vakantiewoningen Ubernachtenswert Cochem

Prijs met 2 personen vanaf 110,= per nacht

Informatie

Pension Eckerskorn wordt Vakantiewoningen Haus Übernachtenswert

In Cochem, in stadsdeel Cond, op de berg ligt pension Eckerskorn, of beter gezegd vakantiewoningen Haus Übernachtenswert.

Het pension bestond uit een stuk of 7 kamers en is nu geheel omgetoverd naar vakantiewoningen en net als het pension is het met smaak ingericht. De oude ontbijtruimte is nu de ruime woonkamer van de woning Deluxe en verder zijn er nog 2 terras-vakantiewoningen. Dit schept misschien een verkeerd beeld want alle woningen hebben een eigen terras, ook woning Deluxe. De “terras-vakantiewoningen” hebben een woonkamer met nieuwe keuken in 1 ruimte. Uiteraard van alle gemakken voorzien zoals afwasmachine, oven, etc. In de woonkamer staat een tweepersoonsbank. Deze is om te toveren naar een tweepersoonsbed. Ik kende het niet maar als je deze uittrekt verdwijnen de zitkussens naar onder en heb je een echt matras met lattenbodem waar je op slaapt. Niet gekeken op geld, maar zeker naar comfort. Verder heeft de woning een aparte slaapkamer met badkamer zodat die voor 2 tot 4 personen geschikt is. Beide “terras-vakantiewoningen” zijn identiek.

De woning Deluxe is groter. De oude ontbijtruimte is veranderd in een gezellige ruime woonkamer. Vanuit de woonkamer loop je zo de keuken in. Vroeger gebruikt voor de ontbijtgasten en nu voor deze woning. Je kunt je voorstellen dat dit een grote keuken is. Ook in deze woning een slaapbank en een aparte slaapkamer.

Neem gerust je fietsen mee, in de afsluitbare garage staan ze veilig. Wie wel eens in Cochem komt weet dat het allemaal betaald parkeren is en bij het huis zijn een vijftal parkeerplaatsen voor de gasten van het huis. Hoewel alle woningen op 1 etage liggen moet je wel eerst een trap op om de entree te bereiken. Deze trap ligt buiten het huis. Dit komt omdat het huis op de helling van de berg is gebouwd. Misschien iets om rekening mee te houden.

Mijn indruk van het huis en de vakantiewoningen: niet groot, met uitzondering van woning Deluxe, wel heel knus en met zorg ingericht waarbij gebruik gemaakt is van kwalitatief goede meubelen en materialen. Een rustige plek, weg van de hectiek van de stad, maar toch in Cochem. Zeker de moeite waard.

Prijs

Vakantiewoning 2 terrassen:
Prijs voor 2 personen 110,=
3de en 4de persoon op de slaapbank 15,= per persoon per nacht extra

Vakantiewoning Deluxe:
Prijs voor 2 personen 120,=
3de en 4de persoon op de slaapbank 15,= per persoon per nacht extra

Boeken

 • Uw gegevens

 • Uw verblijf

 • Boven de 12 jaar
 • Onder de 12 jaar
 • Dit is een aanvraag, nog geen reservering. Nadat u het formulier heeft verstuurd, ontvangt u een email retour met een samenvatting van uw keuzes. Pas nadat u onze email heeft bevestigd komt de reservering tot stand.

Reserveren of Informatie

Petra van Huizen

E-mail: info@moezel-reizen.nl
Tel: 06 36 07 15 09
Tel. vanuit Belgie: 0031 636 07 15 09
(9.00 – 21.00 uur / 7 dagen per week)

Betalingsvoorwaarden:
Betalen bij aankomst in het Gästehaus of vakantiewoning.
Geen aanbetaling, tenzij Gästehaus of vakantiewoning hier om vraagt. ( Dit geldt niet voor arrangementen zoals fietsvakanties )

Annuleringsvoorwaarden: Klik hier

Vakantiewoningen Ubernachtenswert Cochem

Prijs met 2 personen vanaf 110,= per nacht

 • Regio Moezel
 • Regio 2: Cochem - Zell
 • Cochem
 • Hond niet toegestaan
 • Begane grond (bijna)
 • Wifi
 • 1 badkamer