Pension Schneiders in Cochem

Prijs met 2 personen vanaf: € 80

Informatie

Nieuw pension op de website: pension Schneider in Cochem.

Gelegen in een rustig gedeelte in Cochem kom ik aanrijden bij het pension. Het staat goed aangegeven en rijdend door een heel smal straatje waar de auto net doorheen kan, kom ik bij het pension met meerdere parkeerplaatsen voor de deur. Een kleine oase openbaart zich met een groot pand met een ruime tuin voor het huis. 

Binnen zijn er meerdere tweepersoonskamers, 3 eenpersoonskamers, een appartement en 2 vakantiewoningen. Sommige met balkon. Door de charme van het oude gebouw hebben alle kamers een ander formaat en een andere indeling. De badkamers zijn allemaal goed gerenoveerd en alle slaapkamers zijn voorzien van een koelkastje met waterkoker. Het belangrijkste, daarom ben je er tenslotte, is het bed, allemaal nieuwe boxspringbedden.

Ik hou van dit soort gebouwen. Niet alles is standaard en soms zeker niet praktisch, maar daardoor wel met een ziel. Zo heb je een kamer waarbij je door de badkamer loopt om in de slaapkamer te komen, dat is er overigens maar 1 en zo heeft een andere slaapkamer weer een lekker balkon met uitzicht op de burcht. ’s Morgens ontbijt als buffet. Neem ook gerust uw fiets mee, daarvoor is een afgesloten garage. Uw hond moet helaas voor de vakantie helaas thuisblijven

Boeken

  • Uw gegevens

  • Uw verblijf

  • Boven de 12 jaar
  • Onder de 12 jaar
  • Dit is een aanvraag, nog geen reservering. Nadat u het formulier heeft verstuurd, ontvangt u een email retour met een samenvatting van uw keuzes. Pas nadat u onze email heeft bevestigd komt de reservering tot stand.

Beschikbaarheid

Binnen 2 uur antwoord op uw mail of nog sneller, bel gewoon even.
Mail: info@petra-reizen.nl
Tel vanuit NL: 06 36 07 15 09
Tel vanuit Belgie: 0031 636 07 15 09
(9.00 – 21.00 uur / 7 dagen per week)

Reserveren of Informatie

Petra van Huizen

E-mail: info@moezel-reizen.nl
Tel: 06 36 07 15 09
Tel. vanuit Belgie: 0031 636 07 15 09
(9.00 – 21.00 uur / 7 dagen per week)

Betalingsvoorwaarden:
Betalen bij aankomst in het Gästehaus of vakantiewoning.
Geen aanbetaling, tenzij Gästehaus of vakantiewoning hier om vraagt. ( Dit geldt niet voor arrangementen zoals fietsvakanties )

Annuleringsvoorwaarden: Klik hier

Pension Schneiders in Cochem

Prijs met 2 personen vanaf: € 80

  • Regio 2: Cochem - Zell
  • Cochem
  • Hond niet toegestaan
  • Wifi