Fietsvakantie 4: Lahn – 6 dagen

Prijs per persoon vanaf € 615

Etappes

Een geheim onder fietsvrienden!

U zult genieten van de wonderschone natuur, grote beschermde natuurgebieden en dorpjes vol met pittoreske vakwerkhuizen. Bezoek de Goethe-stad Wetzlar, ontdek Weilburg en de oude stad van Limburg met de wereldberoemde kathedraal. Maak een uitstapje naar het romantische Aardal en geniet op de terugweg van het uitzicht van het klooster Arnstein voordat u Nassau weer in fietst.

Dagetappes fietsvakantie langs de Lahn in 6 dagen

Dag 1:
Aankomst in Nassau en check-in in het hotel
Op deze aankomstdag heeft u de mogelijkheid voor een fietstocht langs de Lahn naar Bad Ems (20 km) of nog verder naar Lahnstein en terug (46 km)

Dag 2:
Transfer met taxi naar Marburg. Afhankelijk van de tijd en uw stemming kunt u genieten van de sfeer van het centrum van Marburg. Daarna fietstocht op de Lahntalradweg van Marburg naar Wetzlar (52 km)
Overnachting in Wetzlar

Dag 3:
Fietsen van Wetzlar naar Weilburg (32 km)
Na het verlaten van de stad Wetzlar fietst u door de Lahnauen tot Weilburg met zijn renaissance-kasteel. De markt nodigt uit om te blijven hangen.
Overnachting in Weilburg.

Dag 4:
Fietstocht van Weilburg via Limburg naar Diez (44 km)
Geniet van een van de mooiste routes van de Lahnvallei, hier is de Lahn nog intact.
Overnachting in Diez

Dag 5:
Op de Lahntalradweg het gaat van Diez naar Nassau (32 km)
Deze etappe gaat deels direct langs de Lahn op het voormalige, geasfalteerde jaagpad en behoort tot een van de hoogtepunten van de tour.
Overnachting in Nassau.

Dag 6:
check-out en individuele vertrek